Jong en geweldig geïnteresseerd in sterren? Volg Urania's Jeugdcursus!

Ben jij een knappe gast of een straffe madam tussen 12 en 14 jaar en word jij graag de volgende Frank De Winne of Marie Curie? Sta jij 's nachts uren naar de sterren te staren tot je er een stijve nek van krijgt? En vraag jij jezelf dan af waar ze eigenlijk vandaan komen? Ging jij onmiddellijk googlen of er echt een boekenkast in zwarte gaten zit, na het zien van Interstellar? Vind jij het super om te weten of Matt Damon echt aardappelen zou kunnen kweken op Mars, zoals te zien is in de Martian? Wint Elon Munsk met Space X de ruimterace naar Mars of wordt het toch NASA, het Europese ESA of loeren de Chinezen om de hoek?

Kom het ontdekken bij de Urania Jeugdcursus! Het ideale startpunt om de geheimen van het universum te ontrafelen en een beter inzicht te krijgen in alles wat de Aarde omringt. Naast het verkennen van de broodnodige theorie ga jij ook praktisch aan de slag, van waarnemen met telescopen tot het lanceren van jouw eigen raket!  

Zien is geloven, het zelf beleven is gegarandeerd blijven plakken. Maak kennis met de andere knappe gasten en straffe madammen tijdens de opening van het Oberonwerkjaar op zaterdag 22 september om 10u!

Neem gerust vrienden en vriendinnen mee. De start is volledig gratis en zonder enige verplichtingen, dat is een pak fun voor niks, nada, nougatbollen, rien-de-knots, dus jij komt ook?!