Oberon startdag

Op 26 september begint jeugdwerking Oberon haar nieuwe werkjaar. Ben je tussen 6 en 25 jaar oud? Dan is deze dag zeker iets voor jou!

Oberon organiseert een startdag waarbij zowel leden als niet-leden hartelijk welkom zijn. We willen ieders interesse in de astronomie aanwakkeren met behulp van verschillende workshops en gerelateerde sterrenkundige activiteiten. Deze dag gaat door op de volkssterrenwacht Urania van 10u to 16u30. Dus breng zeker een lunchpakket mee.

Wat staat er zoal op deze dag te gebeuren?

In de ochtend beginnen we met een verwelkoming waarna we een kennismakingsmoment hebben voor de nieuwere personen. Tegelijkertijd kunnen de ouders meer informatie krijgen over Urania en Oberon. De ochtend sluiten we tenslotte af met een rondleiding door de Volkssterrenwacht Urania. Na de middagpauze worden er workshops gehouden voor jong en oud, waar ook de oudere leden nog iets nieuws kunnen bijleren. De dag zal uiteindelijk worden afgesloten met enkele pleinspelen in het park van Hove. Neem gerust je vrienden mee en vergeet niet, dit is het perfecte moment om je vrienden met Urania en Oberon te laten kennismaken.

Tot dan!