De Ledentafel

Permanente opendeurdagen tijdens de zomermaanden!

Door de coronacrisis moest Urania noodgedwongen haar deuren sluiten tussen maart en mei. Sinds 18 mei heropenden we heel voorzichtig onze deuren, voor het grote publiek, en sinds 8 juni ook voor onze leden!

Een terugkeer naar de tijd zoals voor corona is het nog niet. En ook zonder kristallen bol beseft iedereen dat het nog wel enige tijd zal duren eer dat het geval is.

De komende zomermaanden zitten grote evenementen bij Urania er alvast niet in, en het is nog maar de vraag of onze traditionele opendeurdagen, het tweede weekend van september, in de gebruikelijke formule zullen kunnen of mogen plaatsvinden.

En dat terwijl die opendeurdagen voor vele Uranialeden en -sympathisanten net de gelegenheid zijn om eens naar Urania af te zakken, hun lidmaatschap te hernieuwen, in te schrijven voor een cursus, een bezoekje te brengen en gezellig te genieten in onze astrobar….

Maar bij de pakken blijven zitten zit niet in ons DNA, dus bedachten we een nieuwe formule om onze leden tijdens de zomer bij Urania te ontvangen: in juli en augustus houden we elke dag opendeurdag!

 

Exclusief voor Uranialeden: de Ledentafel!

Kom met je bubbel naar Urania, wij reserveren graag een tafel voor jou in de astrobar!

  • Voor een gezelschap van maximaal 5 personen, waarvan minstens 1 persoon lid is van Urania.
  • Voor een drankje in de astrobar of, bij mooi weer, op het zonnige terras.
  • Jij en je gezelschap hebben vrije toegang tot de tentoonstellingszaal, de tijdelijke zomertentoonstelling en het unieke Aurorium!
  • Bij mooi weer werp je een blik op de zon door de grote telescoop in de toren of de zonnekijker (afhankelijk van beschikbaarheid van vrijwilligers).
  • Maak van de gelegenheid gebruik om je lidmaatschap te hernieuwen!
  • Leden die het afgelopen jaar een cursus volgden, kunnen dit aanduiden op het reservatieformulier en kunnen hun getuigschrift ophalen bij hun bezoek.

Dit alles geheel gratis voor jou en je hele gezelschap, op voorwaarde dat je iets consumeert in de astrobar. Een ideale namiddaguitstap of een leuk doel voor een fietstocht tijdens je staycation! 

 

 

     

Is er iets onduidelijk? Heb je een fout gevonden? Mail ons!