Astronomische jongerenreis naar Tenerife

Datum: 
14 juli 2017 tot 21 juli 2017

 

Opnieuw in de reisplanning voor zomer 2017! Voor jongeren vanaf 16 jaar: sterrenkunde-avontuur op Tenerife.

In samenwerking met Club Columus, een initiatief van Davidsfonds Cultuurreizen, begeleiden we in de zomer van 2017 een astronomische jongerenweek naar Tenerife.

 

 

De jarenlange ervaring van Urania's Astroreizen, Urania Mobiel en Jeugdwerking Oberon garanderen de ideale mix voor het welslagen van een unieke belevingsreis "Sterren en vulkanen op Tenerife".

Werner, Jona en Jan dompelen je een week lang onder in een cocktail van wetenschappen en natuur, overgoten met een stevige portie zon en fun! Uitvalsbasis is Westhaven Bay, in het zuiden van Tenerife.

Overdag leer je Tenerife kennen als geen ander... De Gele Berg, de Rode Berg, Paysaje Lunar, het Nationaal Park Las Canadas del Teide... je zal verbaasd zijn over de gevarieerde natuur op dit zonovergoten eiland.

Elke dag ga je op uitstap om een ander gebied en een ander facet van dit veelzijdige eiland te leren kennen. Al wandelend, klimmend, zwemmend, belevend....

Op een eiland midden in de Atlantische Oceaan wil je natuurlijk van de zee genieten! Een aantal wandelingen eindigen dan ook in uitnodigende stranden.

's Nachts wordt het pas echt fun! Dan rijden we tot hoog op de berg om, ver weg van alle kunstlicht, van een sterrenhemel te genieten waar je steil van achterover slaat!

Deze jongerenreis gaat door van 14 tot 21 juli 2017.

Krijg de smaak alvast te pakken:

Lees alle details op de website van Club Columbus.

Heb je een vraag over deze reis: