Eclipsreis naar Indonesië (Laos & Cambodja)

Datum: 
25 februari 2016 tot 13 maart 2016

Het pad van de totaliteitszone van de zonsverduistering van 9 maart 2016 loopt dwars door de Indonesische archipel.  Een prachtige streek om rond te reizen, ware het niet dat de periode ongunstig is omwille van het regenseizoen....  De plaats en het tijdstip van de eclips kunnen we niet veranderen, we duimen dat de "eclipswind" de wolken zal verjagen (trouwens, climate is what you expect, weather is what you get...).  Voor de rondreis kozen we echter een gebied dat - relatief gesproken - dichtbij het eclipsgebied ligt, en waar het in maart wél droog seizoen is: Thailand, Laos en Cambodja.

Voor het waarnemen van de eclips kozen we het eiland Sumatra, meer bepaald de stad Palembang, die dicht bij de centrale lijn ligt.  We sluiten de reis af met 2 relaxe dagen op het exotische Bali.


Het volledige reisprogramma kan je hieronder raadplegen en downloaden.

 

Belangrijk: de opgegeven prijzen zijn indicatief!  Op dit ogenblik kunnen de hotels en luchtvaatmaatschappijen ons nog geen exacte prijsgegevens bezorgen voor maart 2016. De prijzen zijn dan ook gebaseerd op de huidige gangbare prijzen, en worden vermeld als richtprijzen. De definitieve prijs wordt herrekend uiterlijk 10 maanden voor afreis.