Indië: eclips en magisch middenland (geannuleerd)

Datum: 
18 juni 2020 tot 03 juli 2020

*** GEANNULEERD ***

De ringvormige zonsverduistering van 21 juni 2020 dwarst het noorden van Indië. Onze reispartner Dromen werkte daarom een speciale eclipsversie uit van hun bijzondere groepsreis "India - Magisch Middenland".

 

Dat India zoveel meer te bieden heeft dan het klassieke noorden en zuiden, bewijst deze reis naar de Spiti-vallei, het zogenaamde ‘Middenland’, gelegen tussen Tibet en Ladakh. Deze hoog in de Himalaya gelegen regio is nog grotendeels van het massatoerisme gespaard gebleven en biedt de bezoeker een mix van schitterende, desolate landschappen, uniek gelegen authentieke dorpen en Tibetaanse tempels en kloosters. Als extraatje nemen we u onderweg ook mee naar het nieuwe Louvre-museum in Abu Dhabi en maken we op 21 juni een ringvormige zonsverduistering mee in de buurt van de stad Rishikesh. Tijdens de vertrekvergadering zal het bijzondere van deze ringvormig eclips toegelicht worden door Astroreis-coördinator Werner Hamelinck.

Weeral een unieke Dromen-reis, die door de grote hoogte waarop gereisd wordt, de vaak zeer slechte bergwegen en het beperkte logiescomfort enkel geschikt is voor doorwinterde reizigers die over de nodige relativeringszin beschikken.

Deze reis wordt begeleidt door Indië-specialist Frank Van Iersel.

Meer lezen....

 

Tags: