Afsluiting werkjaar Urania en uitreiking getuigschriften.

Het einde van het Uraniawerkjaar is weer in zicht. Dat betekent dat we op zaterdag 25 mei de afsluiting doen van het werkjaar en uitreiking getuigschriften. Dit jaar zal dat niet gebeuren in het auditorium van het Provinciehuis te Antwerpen, maar op Urania zelf in Hove. In de voormiddag om 10u30 is er de afsluiting van het Oberon werkjaar en uitreiking getuigschriften voor de jongerencursussen. In de namiddag om 16 uur is er de afsluiting van het Urania werkjaar en uitreiking getuigschriften voor de volwassenencursussen.

Na iedere uitreiking van de getuigschriften is er een receptie en als afsluiter, nieuw dit jaar, een koud buffet tegen betaling als middag of avondmaal. Kostprijs voor het koud buffet (zonder drank) is voor kinderen 20 euro en volwassenen 25 euro.

De spreker zowel in de ochtend, als namiddag is Marc Gyssens, Voorzitter van Urania. Hij zal het hebben over "Planetoïden en Kometen" en dit naar aanleiding van de laatste inslag van een kleine planetoïden in Rusland en de heldere komeet ISON die we gaan kunnen zien in het najaar.

Deze activiteit is volledig gratis, iedereen is welkom (ook partner en/of gezin), maar je moet je wel aanmelden, en dit ten laatste op 21 mei via info@urania.be. Reserveren voor het koud buffet kan ook via info@urania.be en door het juiste bedrag te storten op de rekeningnummer BE94 4056 0376 5114 van Volkssterrenwacht Urania.

Datum: 
zaterdag, 25 mei, 2013 - 10:00 tot 23:00
Verantwoordelijke: 
Marc Van den Broeck
Type Activiteit: 
Diplomauitreiking
Lokalen: 
Auditorium
Bar
Grote zaal
Multifunctionele zaal
Tentoonstellingszaal