Sterrengids en hemelkalender 2019 verkrijgbaar in onze Astroshop

Twee vaste waarden in het sterrenkunde-landschap zijn weer verkrijgbaar in de Astroshop. Zowel de Sterrengids 2019 als de Hemelkalender 2019 zijn in voorraad! Beide gidsen bevatten vele gegevens over alle sterrenkundige verschijnselen voor volgend jaar. Ze zijn daarom onmisbare instrumenten voor de amateur-waarnemer!

De Hemelkalender 2019 is een jaarlijkse uitgave van de Vereniging voor Sterrenkunde (VVS). Je leest in de Hemelkalender de stand van de planeten en andere nuttige waarnemingsinfo. Zoals steeds is de auteur van de Hemelkalender de Vlaamse amateur-astronoom Jean Meeus. Jean Meeus heeft internationale bekendheid verworven omwille van vele berekeningen van astronomische verschijnselen. Formaat A4, 106 pagina's en poster.

De Sterrengids 2019 is de Nederlandse tegenhanger van de Hemelkalender en bevat dus in grote lijnen dezelfde informatie. Je krijgt voorts ook een uitgebreide uitleg van wat er te zien is in het jaar 2019. Formaat A4, 176 pagina's, rijk geïllustreerd en geheel in kleur.