Astroveiling

Astroveiling

Ter gelegenheid van de jaarlijkse opendeurdagen organiseert Volkssterrenwacht Urania op zondag 9 september om 15h00 een veiling van astronomisch materiaal. Een uitgelezen gelegenheid om voor een interessante prijs net dat boek of die telescoop of die camera op de kop te tikken waar je al een tijd van droomde. 

De opbrengst van deze astroveiling gaat volledig naar het planetariumproject van Urania!

Wat kan er allemaal onder de hamer komen:  astronomische hardware zoals telescopen en toebehoren, wisselstukken, oculairs, … , camera’s (analoog, digitaal, ccd, …) , boeken (antiek, oud, nieuw), kaarten, catalogi, ….  . Kortom: alles wat met sterrenkunde, ruimtevaart of aanverwante wetenschappen te maken heeft kan geveild worden. Het is de bedoeling dat er zowel voor de beginnende als voor de gevorderde amateur iets te vinden zal zijn.

Wie zaken wil aanleveren voor deze astroveiling,  kan het document downloaden onderaan deze pagina.  Daarin vind je ook alle praktische zaken voor de veiling terug.

 

 

 

Hoe gaat het praktisch in zijn werk?

  • Zaken aanleveren: download het word-document onderaan deze pagina, vul het in, en bezorg het ons.

  • Een inventaris van de te verkopen items vind je eveneens onderaan deze pagina (pdf-document)!  Wens je van tevoren al een bod uit te brengen op één van die aangeboden items, dan kan dat ook via mail. Hiermee zal rekening gehouden worden tijdens de veiling.

  • De veiling zelf zal doorgaan bij Urania, tijdens onze opendeurdagen op zondag 9 september 2018 om 15u

 

 

Is er iets onduidelijk? Heb je een fout gevonden? Mail ons!