Bedrijven

Een originele locatie voor een bedrijfsevent, vergadermoment of teambuilding!

Vergaderen onder de Melkweg, brainstormen met zicht op Saturnus, of je collega's beter leren kennen tussen de sterren. Bij Urania is is alles mogelijk!

 

Image
Bedrijven

 

Wat mag je verwachten?

  • Voor een fijne avond onder collega's, breng met je bedrijf een groepsbezoek  aan de sterrenwacht.  Maak kennis met de sterrenhemel en geniet van een spectaculaire fulldomefilm in ons planetarium, bezoek de 40 cm Gobelijntelescoop en werp een blik op maan en planeten, test je astronomische kennis in onze astroquiz, sluit de avond (g)astronomisch af in onze astrobar.
     
  • Unieke vergaderinfrastructuur: een sterrenauditorium (40 plaatsen), een ruime vergaderzaal (80 plaatsen), planetarium met 360° projectie (40 plaatsen). Allemaal uitgerust met de nodige audiovisuele middelen (beamer, pc, scherm, microfoon, whiteboard,...)
     
  • Bijzondere receptieruimtes: netwerken tussen ruimtestenen in onze tentoonstellingszaal of je nieuwste product voorstellen onder de Hubble Space Telescoop in het planetariumgebouw. De mogelijkheden zijn, zoals het heelal, grenzeloos!
     
  • Uitgebreide cateringmogelijkheden: van een Uraniabiertje in de astrobar tot een diner onder de sterrenhemel van het planetarium, alles is bespreekbaar.

 

Interesse?

Neem contact op: ....